Bulgaria înregistrează un nou număr record de contagieri zilnice

Bulgaria înregistrează un nou număr record de contagieri zilnice
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2020

Autoritățile sanitare din Bulgaria au anunțat marți la Sofia un nou număr record de contagieri cu virusul SARS-CoV-2, raportând în ultimele 24 de ore 2.427 de noi infectări, relatează EFE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De asemenea, în ultimele 24 de ore în Bulgaria au fost înregistrate 51 de decese asociate maladiei COVID-19, scrie Agerpres.

Presa: BAT pune presiuni pe Guvernul Croației pentru majorarea accizelor la produsele alternative de fumat, o încercare de a-și afecta astfel concurentul PMI. Și în România a apărut, netransparent, un astfel de amendament CITEȘTE ȘI Presa: BAT pune presiuni pe Guvernul Croației pentru majorarea accizelor la produsele alternative de fumat, o încercare de a-și afecta astfel concurentul PMI. Și în România a apărut, netransparent, un astfel de amendament

Numărul total al spitalizărilor a crescut la 2.841 de persoane, dintre care 180 se află la terapie intensivă.

Spitalele bulgărești, în care numeroși membri ai personalului medical sunt contaminați, au solicitat deja mobilizarea studenților la medicină.

Vizat de numeroase critici, Ministerul bulgar al Sănătății a solicitat de asemenea cooperarea unităților medicale private, care sunt adeseori reticente în a primi persoane contaminate cu noul coronavirus.

Bulgaria, care a controlat în general destul de bine primul val al pandemiei de COVID-19 în primăvară, se confruntă în prezent cu o evoluție alarmantă a numărului de cazuri, în creștere cu 80% în șapte zile - totalul depășind pragul de 54.000 -, care este probabil mult mai mic decât cifrele reale, în contextul în care autoritățile din această țară efectuează puține teste.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
sars-cov-2