Bulgaria intenționează să deschidă sezonul turistic estival la 1 iulie

Bulgaria intenționează să deschidă sezonul turistic estival la 1 iulie
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2020

Autoritățile bulgare plănuiesc să deschidă la 1 iulie sezonul turistic estival, în contextul crizei care afectează puternic acest domeniu din cauza pandemiei de coronavirus, a anunțat marți ministrul turismului bulgar, Nikolina Anghelkova, informează TASS.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Criza din domeniul turismului are un caracter fără precedent. Este important să unim eforturile guvernului, autorităților locale și reprezentanților businessului pentru a ieși din această criză. Bulgaria are posibilități turistice bogate, de aceea sper că în final această criză ne va face pe toți mai puternici. Din 15 iunie, și posibil chiar mai devreme, vor începe pregătirile, iar de pe 1 iulie intenționăm să deschidem sezonul turistic estival", a spus Anghelkova, potrivit Agerpres.

Prognoză sumbră în Austria - Deficit de 10 % din PIB, datorie la 80% din PIB CITEȘTE ȘI Prognoză sumbră în Austria - Deficit de 10 % din PIB, datorie la 80% din PIB

Activitatea turistică din Bulgaria a fost suspendată pe 17 martie, iar de pe 19 martie, la ordinul ministrului sănătății Kiril Ananiev țara și-a închis frontierele pentru cetățenii țărilor afectate de coronavirus, inclusiv statele din UE, în afara celor care tranzitează teritoriul Bulgariei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bulgaria
turism