Casa Albă susține că ia în considerare noi sancțiuni împotriva Rusiei

Casa Albă susține că ia în considerare noi sancțiuni împotriva Rusiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2018

Casa Albă a comunicat luni că ia în considerare noi sancțiuni contra Rusiei în urma atacului cu arme chimice din Siria, dar că încă nu a luat o decizie, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Luăm în considerare noi sancțiuni împotriva Rusiei iar o decizie în acest sens va fi luată în viitorul apropiat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders.

Ea nu a precizat cauza sancțiunilor dar ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a declarat anterior că Statele Unite pregătesc noi sancțiuni contra Rusiei ca răspuns la susținerea Kremlinului pentru regimul președintelui sirian Bashar al-Assad, scrie News.ro.

Gigantul american Amazon aproape își dublează profitul în România CITEȘTE ȘI Gigantul american Amazon aproape își dublează profitul în România

Dacă sancțiunile vor fi puse în practică, ar fi vorba de al doilea set de sancțiuni ca urmare a programului sirian privind armele de distrugere în masă. Bashar al-Assad este un aliat apropiat al Rusiei.

De asemenea, Statele Unite au impus sancțiuni împotriva a 24 de ruși mai devreme luna aceasta drept răspuns la amestecul Rusiei în alegerile prezidențiale americane din 2016.

viewscnt
Afla mai multe despre
casa alba
rusia
sanctiuni