Cinematografe din Budapesta - închise în anumite zile din cauza scumpirii energiei

Cinematografe din Budapesta - închise în anumite zile din cauza scumpirii energiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2022

Cinematografele Corvin, Toldi și Pușkin, toate operate de Budapest Film, vor fi închise în zilele de luni și marți din noiembrie, din cauza problemelor financiare cauzate de creșterea prețurilor la energie, potrivit Budapest Business Journal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Corvin va trece la noul regim de deschidere din 3 noiembrie, în timp ce Toldi și Pușkin vor face acest lucru din 17 noiembrie, scrie News.ro.

Tranzacție surpriză - Lanțul de farmacii Dr. Max Group preia farmaciile și distribuția Gedeon Richter în România CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză - Lanțul de farmacii Dr. Max Group preia farmaciile și distribuția Gedeon Richter în România

Proiecțiile de luni și marți vor fi reprogramate pentru zilele ulterioare, dar festivalurile de film (cum ar fi proiecțiile la aniversarea a 100 de ani de la Verzió și Corvin) nu vor fi afectate, iar localurile de catering vor rămâne deschise.

Durata aplicării măsurii de închidere parțială a celor trei cinematografe ar putea depinde de efectele asupra clienților, de vremea aspră a iernii și de prețurile la energie.

Cinematograful Művész de pe Nagykörút nu este afectat deocamdată și va continua să organizeze proiecții în zilele de luni și marți.

viewscnt
Afla mai multe despre
cinematografe
budapesta