Compania farmaceutică Teva, intrată anul trecut în top 10 pe piața din România, deschide un centru IT la Sofia

Compania farmaceutică Teva, intrată anul trecut în top 10 pe piața din România, deschide un centru IT la Sofia
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 10 mai 2017

Compania israeliană din domeniul farmaceutic Teva Pharmaceutical Industries, intrată anul trecut în top 10 pe piața din România, va deschide un centru de excelență în IT în Capitala Bulgariei, Sofia, informează SeeNews.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Noul centru IT va sprijini dezvoltarea Teva la nivel mondial, asigurând functionarea serviciilor high-tech”, spune Guy Hadari, vicepreședinte Teva.

Centrul din Sofia va asigura asistență IT pentru 10 centre de date și peste 10.000 de servere.

Compania de private equity Value4Capital, fostul acționar al MedLife, înființează un nou fond destinat companiilor mici și medii din Polonia și regiune CITEȘTE ȘI Compania de private equity Value4Capital, fostul acționar al MedLife, înființează un nou fond destinat companiilor mici și medii din Polonia și regiune

La începutul lunii august 2016, grupul israelian Teva a finalizat achiziția diviziei de medicamente generice a grupului Allergan (fost Actavis), din care face parte și Actavis România (reprezentanța și fabrica de medicamente oncologice Sindan Pharma București).

Potrivit datelor Cegedim, Teva a urcat anul trecut pe locul 10 în topul producătorilor din industria farmaceutică românească, cu vânzări de peste 340 milioane de lei și o cotă de piață de 2,6%, după preluarea Allergan.

În 2015, conform Cegedim, Teva ocupa poziția 18 pe piața farmaceutică românească, cu vânzări de 209,3 milioane lei și o cotă de piață de 1,8%, iar Actavis (care a devenit în luna iunie 2015 Allergan) se situa pe locul 20, cu vânzări de 185,4 milioane lei și o cotă de 1,6%.

Compania israeliană ocupă de mai mulți ani primul loc în topul producătorilor de medicamente generice la nivel mondial.

La finele anului trecut, Teva a anunțat lansarea unei investigații interne pe verificarea unor acuzații acuzații legate de mituirea medicilor români.

viewscnt
Afla mai multe despre
sofia
teva
farma
centru
bulgaria
actavis
allergan
cegedim