Coronavirus: Viena și regiunile învecinate vor închide magazinele neesențiale de Paște

Coronavirus: Viena și regiunile învecinate vor închide magazinele neesențiale de Paște
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2021

Viena și alte două landuri din estul Austriei vor închide magazinele neesențiale mai multe zile de Paște, în încercarea de a reduce presiunea asupra secțiilor de terapie intensivă din spitale ca urmare a creșterii numărului de infectări cu COVID-19, a informat presa austriacă, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

Cele trei landuri - Viena și landurile din jurul acesteia, Austria Inferioară și Burgenland, care se învecinează cu Ungaria - au analizat înăsprirea restricțiilor cu Ministerul Sănătății după ce guvernul conservator a decis luni că restul măsurilor la nivel național vor rămâne neschimbate, scrie Agerpres.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Din cele nouă landuri ale Austriei, cele trei sunt printre cele mai afectate de epidemie și au niveluri mai ridicate ale infectărilor cu varianta britanică a coronavirusului, care provoacă cazuri grave mai rapid și deseori necesită spitalizări mai lungi.

Ministrul Sănătății, Rudolf Anschober, a vorbit despre o prăbușire "iminentă" a secțiilor de terapie intensivă din estul Austriei.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

Luna trecută, Austria a ridicat cel de-al treilea lockdown, permițând redeschiderea magazinelor neesențiale. Cele trei landuri le vor închide din nou începând de joi, 1 aprilie, până marți, 6 aprilie, a anunțat agenția de știri APA. Într-un an normal, toate magazinele sunt închise în duminica Paștelui și a doua zi, luni.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Vacanțele școlare de Paște în aceste landuri vor fi de asemenea extinse de la una la două săptămâni sau vor trece la învățământul la distanță în cea de-a doua săptămână, au informat mai multe mass-media.

Purtarea măștilor, care este deja obligatorie în transportul public și în magazine, va deveni obligatorie în mai multe spații interioare

viewscnt
Afla mai multe despre
coronavirus
viena