Daimler investește 141 de milioane de euro pentru a produce primul model complet electric în Ungaria

Daimler investește 141 de milioane de euro pentru a produce primul model complet electric în Ungaria
scris 14 dec 2020

Grupul auto Daimler AG va începe în trimestrul patru din 2021 producția de serie a SUV-ului electric compact EQB în Ungaria, după o investiție de 50 de miliarde de forinți (141 de milioane de euro), a anunțat luni directorul fabricii, Christian Wolff, transmit MTI și Reuters.

În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară! CITEȘTE ȘI În urma procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing, realizate de Brandocracy, Vetro Solutions devine vector de schimbare în medicina veterinară!

Acesta a informat că lansarea pe plan global a acestui model va avea loc în primăvara anului viitor, scrie Agerpres.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Guvernul de la Budapesta sprijină investiția în fabrica din Kecskemet, în centrul Ungariei, care "va cimenta viitorul a peste 4.400 de locuri de muncă", cu un grant de 15 miliarde de forinți, a precizat ministrul ungar al Afacerilor Externe și Comerțului, Peter Szijjarto.

2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice CITEȘTE ȘI 2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice

SUV-ul EQB va fi primul model complet electric produs în Ungaria, a cărei economie este dependentă de industria auto, brandurile germane de lux Mercedes, BMW și Audi construind sau extinzând fabrici în această țară.

Guvernul de la Budapesta se așteaptă la un declin al PIB-ului de 5% - 6% în 2020, urmat de o redresare modestă în 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler ag
model electric
ungaria