Domeniul turistic viticol Liszkay din nordul lacului Balaton este scos la licitație pentru 6 milioane de euro

Domeniul turistic viticol Liszkay din nordul lacului Balaton este scos la licitație pentru 6 milioane de euro
scris 3 apr 2017

Domeniul turistic viticol Liszkay din localitatea Monoszló, în nordul lacului Balaton, este scos la licitație având o estimare stabilită între 5 și 6 milioane de euro, anunță Artmark Historical Estate.

Prețul de pornire al domeniului din Ungaria este de 4.500.000 de euro pentru un teren de 10 hectare, scrie News.ro.

Domeniul viticol Liszkay are o suprafață construită de 1.000 de metri pătrați. Clădirea centrală a domeniului este construită din 2001 pe două niveluri, mansardat. Imobilul are opt apartamente destinate turismului, dar și săli destinate conferințelor, un restaurant și două piscine (una exterioară și una interioară).

Construcții anexe: 8,5 hectare vie (Pinot Gris 0,5 ha; Pinot Noir 2,5 ha; Merlot 1,5 ha; Cabernet Franc 3 ha; Cabernet Sauvignon 1 ha), cramă, piscină interioară, piscină exterioară.

Proprietatea poate deveni centru de evenimente, complex multifuncțional, complex turistic, domeniu viticol, hotel, restaurant.

CEZ a vândut participația de 7,5% deținută la MOL, pentru aproape 500 milioane de dolari CITEȘTE ȘI CEZ a vândut participația de 7,5% deținută la MOL, pentru aproape 500 milioane de dolari

Până în 2001, satul Monoszló din regiunea Veszprém era o localitate necunoscută, ascunsă, pe partea de nord a lacului Balaton, dar extrem de atractivă și plină de potențial.

Împrejurimile pitorești ale satului amintesc de peisajele mediteraneene, de altfel atât solul cât și clima sunt apropiate de cele ale țărmurile italinești, oferindu-i zonei supranumele de Toscana Ungariei. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
liszkay
balaton