"Este doar o chestiune de timp" înainte ca Joe Biden să viziteze Ucraina, afirmă un oficial american

"Este doar o chestiune de timp" înainte ca Joe Biden să viziteze Ucraina, afirmă un oficial american
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 mai 2022

"Este doar o chestiune de timp" înainte ca Joe Biden să viziteze Ucraina, a declarat Adam Schiff, președintele Comitetului de Informații al Camerei Reprezentaților din SUA, pentru CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"O vizită prezidențială este ceva aflat în considerare, dar doar o chestiune de cât de curând va fi fezabil", a spus el.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

Duminică, președintele Parlamentului SUA, Nancy Pelosi, a devenit cel mai înalt oficial american care s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodymyr Zelenskii la Kiev de la începutul invaziei Rusiei la sfârșitul lunii februarie, scrie News.ro.

Delegația Camerei a discutat despre prioritățile lui Zelenski pentru următoarea fază a războiului, care este concentrată în estul țării, după ce forțele ruse s-au retras din jurul capitalei, și despre cererea lui Biden pentru un pachet de ajutor de 33 de miliarde de dolari pentru Ucraina, a spus Schiff:

"Am vrut să discutăm cu el, în cadrul acestei vizite cu adevărat vaste, care este prioritatea în ceea ce privește armele de care are nevoie, ce altă asistență are nevoie”, a spus Schiff.

"Am trecut printr-o discuție detaliată despre următoarea fază a războiului. Se trece de la o fază în care ucrainenii fac ambuscadă tancurilor rusești -- a fost o luptă apropiată -- la lupta mai mult la distanță folosind artileria cu rază lungă, iar asta schimbă natura a ceea ce are nevoie Ucraina pentru a se apăra", a spus el.

viewscnt
Afla mai multe despre
joe biden
ucraina