FlixBus lansează curse zilnice de autobuz între Bulgaria și Grecia

FlixBus lansează curse zilnice de autobuz între Bulgaria și Grecia
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2024

Compania europeană de autobuze FlixBus deschide rute noi din și până în Bulgaria în perioada verii, a anunțat Petăr Bankov, director administrativ al Flix Sofia Knowledge Hub. Din iunie, autobuzele companiei FlixBus vor călători în fiecare zi între Sofia și Salonic. Pasagerii își pot face deja rezervări pe site-ul și pe aplicația companiei pentru bilete și pentru Atena. O noutate este și linia de autobuz de la Burgas la Istanbul, potrivit Rador Radio România, care citează Kapital.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

În lunile de vară, FlixBus își sporește și oferta din România spre litoralul bulgăresc al Mării Negre, adăugând Balcic și Albena la rutele deja existente până la Varna, Sunny Beach și Nisipurile de Aur. O noutate sunt și ofertele de călătorii directe din Sofia la Osijek (Croația) și Dresda (Germania).

VIDEO Grecia, înghițită de o ceață portocalie, provocată de furtuna de praf din Sahara. Este unul dintre cele mai grave episoade de acest gen care au lovit țara din 2018 CITEȘTE ȘI VIDEO Grecia, înghițită de o ceață portocalie, provocată de furtuna de praf din Sahara. Este unul dintre cele mai grave episoade de acest gen care au lovit țara din 2018

FlixBus a intrat în Bulgaria în 2018. Și în 2021, a deschis un centru de inovare și îmbunătățire a serviciilor în Sofia – Sofia Knowledge Hub, care este al treilea ca mărime pentru companie după centrele din München și Berlin și este responsabil pentru proiecte în întreaga lume. Are 80 de angajați. FlixBus are rute din 11 orașe din Bulgaria către 12 țări din Europa, în parteneriat cu mai multe companii de autobuze.

viewscnt
Afla mai multe despre
flixbus
grecia
bulgaria