Fostul cancelar german Gerhard Schroeder va fi președintele consiliului director al Rosneft

Fostul cancelar german Gerhard Schroeder va fi președintele consiliului director al Rosneft
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2017

Cea mai mare companie petrolieră rusă de stat, Rosneft, urmează să anunțe vineri că fostul cancelar german Gerhard Schroeder va intra în Consiliul său de Administrație, relatează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Presa rusă scrie că Schroeder ar putea să fie numit președintele CA, scrie News.ro.

Rosneft este sancționată, între alte entități, de către Uniunea Europeană (UE) de trei ani, în urma anexării Peninsulei ucrainene Crimeea de către Moscova.

Consiliul Concurenței a declanșat inspecții inopinate pe piața asigurărilor de aviație. Omniasig, Generali și Aon sunt suspectate că și-au împărțit piața CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a declanșat inspecții inopinate pe piața asigurărilor de aviație. Omniasig, Generali și Aon sunt suspectate că și-au împărțit piața

Schroeder, care a fost cancelarul Germaniei din 1998 și până în 2005, a declarat luna trecută că intrarea sa în Rosneft este o ”chestiune personală”.

Fostul cancelar deține de asemenea funcții de conducere în legătură cu gazoductul Nord Stream, care transportă gaze naturale ruse către Germania.

Oleoductul este deținut cu o cotă majoritară de către monopolul rus în domeniului exportului de gaze naturale Gazprom.

viewscnt
Afla mai multe despre
gerhard schroeder
rosneft