FOTO Incendiu la un celebru târg de Crăciun din Viena

FOTO Incendiu la un celebru târg de Crăciun din Viena
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 nov 2023

Un incendiu a izbucnit la recent inauguratul târg de Crăciun de pe Rathausplatz, din Viena.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pompierii au desfășurat șase vehicule și 27 de pompieri, a raportat purtătorul de cuvânt al presei, Jürgen Figerl, citat de vienna.at.

EXCLUSIV ANAF are record de încasări în octombrie CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ANAF are record de încasări în octombrie

Potrivit acestuia, a luat foc un container de aprovizionare. Comunicatul de presă al Stadt Wien Marketing a anunțat că era vorba de bucătăria celor două barăci mari cu catering în interior. Acestea au fost închise, restul pieței de Crăciun este deschis, arată ziarulromanesc.de

Alarma de incendiu s-a declanșat în jurul orei 2.30, a relatat Figerl. „Am luptat împotriva flăcărilor cu două linii de stingere. Cu ajutorul aparatelor de respirație și, de asemenea, de sus cu ajutorul unei scări rotative”, a declarat purtătorul de cuvânt al pompierilor. Incendiul a afectat în principal containerul. „Dar a fost nevoie, de asemenea, de deschiderea structurilor din lemn. Totul cu ajutorul unor echipamente speciale pentru a stinge focul”, a precizat Figerl. O zonă mai mare a fost, de asemenea, afectată de fum.

Piața de Crăciun din Viena este de altfel deschisă în mod normal pentru vizitatori. „Toate tarabele, atracțiile și alte atracții de la Piața de Crăciun din Viena rămân deschise fără restricții”, a declarat organizația responsabilă, Stadt Wien Marketing GmbH. Doar zona de catering interioară, care ar fi trebuit să ofere spațiu pentru până la 200 de vizitatori, este închisă până la noi ordine.

Pompierii au adus focul sub control și l-au stins în timpul nopții, se subliniază în comunicat. Nicio persoană nu a fost rănită. Cauza incendiului este investigată de poliție. Acestea au fost deja începute în timpul operațiunii de stingere a incendiului, a explicat Figerl.

Foto Ziarul Românesc

Foto Ziarul Românesc

viewscnt
Afla mai multe despre
incendiu
targ craciun
viena