FOTO Succesorul McDonald's în Rusia va înlocui burgerul Big Mac cu Big Hit

FOTO Succesorul McDonald's în Rusia va înlocui burgerul Big Mac cu Big Hit
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 dec 2022

Lipsiți de Big Mac-uri de când McDonald's Corp și-a închis restaurantele rusești în martie, rușii vor fi tratați de anul viitor cu o alternativă numită Big Hit, oferită de succesorul lanțului american de fast-food-uri, numit Vkusno & tocika, care înseamnă Gustos și atât, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Lanțul rusesc de fast-food-uri a declarat luni că Big Hit, completat cu un sos nou, va fi disponibil din februarie, împreună cu un produs similar cu Happy Meal al McDonald's, care va fi comercializat sub numele ”Kids' Combo”, scrie News.ro

FOTO Orban ironizează Parlamentul European pentru scandalul de corupție CITEȘTE ȘI FOTO Orban ironizează Parlamentul European pentru scandalul de corupție

McDonald's și-a închis restaurantele rusești la scurt timp după ce Moscova a trimis zeci de mii de militari în Ucraina în februarie, vânzându-le în cele din urmă unui licențiat local, Alexander Govor, care a dezvăluit noul brand în iunie.

CEO-ul Vkusno & tocika, Oleg Paroev, a declarat că compania a depășit problemele lanțului de aprovizionare și își crește cota pe o piață dominată în mod tradițional de lanțuri străine.

Există restricții privind culorile și produsele pe care Vkusno & tochka le poate folosi. Nu mai poate servi Big Mac-uri și nici nu mai poate folosi sosul în stil McDonald's, a explicat Paroev.

”(The Big Hit) are propriul sos și o compoziție ușor diferită, un aspect diferit al ingredientelor, dar din punct de vedere al calității și al gustului este foarte bun. Sperăm că consumatorii ruși vor aprecia Big Hit-ul și că va deveni la fel de mult un simbol al lui Vkusno & tocika, pe cât Big Mac-ul este un simbol al McDonald's”, a spus Paroev.

De la achiziționarea restaurantelor McDonald's din Rusia, Govor a mai preluat afacerea rusească a companiei finlandeze de ambalaje Huhtamaki și o firmă de logistică, care urmează să fie redenumită ”Logistică și atât”.

Ce s-a schimbat în cea mai sancționată țară din lume. Lucrurile pe care rușii nu se așteptau să le piardă și pe unde bate vântul CITEȘTE ȘI Ce s-a schimbat în cea mai sancționată țară din lume. Lucrurile pe care rușii nu se așteptau să le piardă și pe unde bate vântul

El a spus că Vkusno & tochka ar putea încerca să găsească un partener care să producă jucării pentru copii pentru Kids' Combo, care include în prezent o carte gratuită, dar că apetitul său de fuziuni și achiziții a fost satisfăcut pentru moment.

Vkusno & tochka și producătorul de carne Miratorg au declarat luni că au convenit să construiască o fabrică în 2023 pentru a furniza lanțului chipsuri și felii de cartofi.

Unele restaurante Vkusno & tochka au fost nevoite să elimine cartofii prăjiți din meniu anul acesta, când s-au confruntat cu o penurie de cartofi.

”Am fost pur și simplu forțați să facem asta. Am căutat parteneri pentru că unii dintre furnizorii noștri, inclusiv de cartofi, și-au dublat prețurile din februarie până astăzi”, a spus Govor.

FOTO Succesorul McDonald's în Rusia va înlocui burgerul Big Mac cu Big Hit

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's
rusia
big hit