Jaguar Land Rover, cel mai mare producător auto britanic, deschide o unitate în Ungaria

Jaguar Land Rover, cel mai mare producător auto britanic, deschide o unitate în Ungaria
scris 3 nov 2018

Cel mai mare producător auto britanic - Jaguar Land Rover (JLR) - va crea 100 de locuri de muncă în noul birou de inginerie din Ungaria, care va permite o colaborare strânsă cu furnizorii din Europa Centrală și de Est (CEE), transmite Reuters.

Florin Georgescu, scrisoare către senatori: Aplicarea dării în plată pentru Prima Casă ar elimina garanția statului, băncile ar suporta singure toată pierderea, ar fi sub cerințele de capital, cu risc de insolvabilitate CITEȘTE ȘI Florin Georgescu, scrisoare către senatori: Aplicarea dării în plată pentru Prima Casă ar elimina garanția statului, băncile ar suporta singure toată pierderea, ar fi sub cerințele de capital, cu risc de insolvabilitate

Inginerii JLR din Budapesta vor lucra din 2019 cu angajații companiei din Marea Britanie și din alte regiuni, scrie Agerpres.

"Echipa din Budapesta va completa echipa de asistență tehnică și furnizorii din regiune, precum și echipele noastre din Regatul Unit", a afirmat Nick Rogers, directorul diviziei de inginerie al JLR.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jaguar land rover
ungaria