Kremlinul susține că Putin și Trump vor avea o întâlnire consistentă la summit-ul G20 din Argentina

Kremlinul susține că Putin și Trump vor avea o întâlnire consistentă la summit-ul G20 din Argentina
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 nov 2018

Președintele rus, Vladimir Putin și omologul său american, Donald Trump, se vor întâlni pentru o discuție lungă cu ocazia summit-ului G20 din Argentina de peste o lună, a anunțat Kremlinul vineri, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O întâlnire separată dintre cei doi lideri de pe 11 noiembrie în timpul evenimentelor de la Paris care comemorează 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial va fi scurtă, a declarat consilierul lui Putin, Yuri Ushakov, scrie News.ro.

Cei doi lideri nu s-au întâlnit față în față de la un summit bilateral din iulie din Helsinki, Trump fiind acuzat atunci că a fost prea îngăduitor cu liderul rus.

Românii vor aloca între 500 și 700 de lei pentru achiziții de ceasuri în ultimele două luni ale anului CITEȘTE ȘI Românii vor aloca între 500 și 700 de lei pentru achiziții de ceasuri în ultimele două luni ale anului

Întrebat fiind cât de lungă va fi întâlnirea, Ushakov a declarat că discuția va fi scurtă la Paris, însă va exista o întâlnire cu ocazia summit-ului G20, între 30 noiembrie și 1 decembrie, care va fi „lungă și substanțială”.

Casa Albă nu a comentat deocamdată cu privire la această întâlnire.

John Bolton, consilierul pe securitate națională din SUA, a declarat săptămâna aceasta după o vizită la Moscova că administrația Trump l-a invitat oficial pe Putin la Washington anul viitor.

Bolton a afirmat că întâlnirea de la Paris va fi scurtă.

viewscnt
Afla mai multe despre
trump
putin