Planul secret al lui Putin - să împartă Ucraina în două, pe model Zidul Berlinului

Planul secret al lui Putin - să împartă Ucraina în două, pe model Zidul Berlinului
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2022

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar urmări să împartă Ucraina în două, după deja cunoscutul model al Germaniei de Vest și de Est sau al Coreei, de Nord și de Sud, relatează presa ucraineană.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Totodată, un alt obiectiv al operațiunii militare declanșate cu o zi în urmă de Rusia împotriva Ucrainei este de a captura actuala conducere ucraineană și, prin șantaj, de a o obliga să semneze acorduri de capitulare în condițiile Rusiei, relatează agenția de presă Unian, citând serviciile secrete ucrainene.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Dacă autoritățile ucrainene vor reuși să se evacueze, este posibil ca unul dintre politicienii marionetă ai Moscovei să preia conducerea guvernului, cu argumentul că guvernul anterior a dat bir cu fugiții, notează Unian, făcând referire la planul scurs în presă de serviciile secrete ucrainene, arată Agerpres.

Serviciile secrete ucrainene au dezvăluit anterior un presupus plan pe care l-ar urmări Moscova, al cărei scop este "preluarea controlului asupra Kievului", după cum a indicat o sursă din Serviciul de Securitate al Ucrainei pentru Zerkalo nedeli.

ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare CITEȘTE ȘI ENGIE Romania - Noi prefinanțăm schema de sprijin în vigoare

Prin intermediul unui efectiv de 2.000 de trupe speciale, forțele ruse ar urma să încerce să preia controlul asupra unuia din cele două aeroporturi din Kiev. În plus, alte 10.000 de trupe speciale ar urma să fie transportate în capitala ucraineană cu avioane Il-76, împreună cu vehicule blindate ușoare.

Sarcina trupelor de desant ar fi aceea de a bloca Kievul, infrastructura de comunicații, punctele de comandă și control, capturarea și aruncarea în aer a depozitelor de muniții, semănarea pe cât posibil a panicii, crearea condițiilor pentru o ieșire haotică a coloanelor de refugiați din Kiev, care vor bloca autostrăzi și drumuri, ceea ce va complica deplasarea trupelor ucrainene pe arterele din Kiev.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
ucraina