Polonia redeschide muzeele și centrele comerciale

Polonia redeschide muzeele și centrele comerciale
scris 1 feb 2021

Muzeele, bibliotecile, galeriile de artă și centrele comerciale s-au redeschis luni în Polonia, unde au fost ridicate restricțiile impuse pentru încetinirea răspândirii COVID-19, transmite AFP.

Majoritatea școlilor din această țară vor rămâne închise cel puțin până în luna martie, a declarat ministrul sănătății Adam Niedzielski, scrie Agerpres.

FOTO Apple lansează o extensie pentru folosirea și sincronizarea parolelor între device-urile proprii și Chrome CITEȘTE ȘI FOTO Apple lansează o extensie pentru folosirea și sincronizarea parolelor între device-urile proprii și Chrome

''Numeroase țări au luat la Crăciun decizii mai puțin stricte ale căror consecințe foarte rele le suportăm'', a declarat el pentru postul de radio RMF.

Barurile, restaurantele, hotelurile, discotecile și sălile de fitness rămân închise cel puțin până la 14 februarie.

Câteva restaurante și discoteci care s-au redeschis, ignorând interdicția, au fost amendate în urma controalelor poliției.

Numărul noilor cazuri de COVID-19 și cel al deceselor zilnice sunt în scădere în Polonia. Luni, Ministerul Sănătății polonez a anunțat 2.503 de noi cazuri și 42 decese legate de COVID-19 în ultimele 24 de ore.

De la începutul pandemiei, Polonia a înregistrat până luni 1.515.883 cazuri de COVID-19 și 37.223 decese cauzate de această boală. 

viewscnt
Afla mai multe despre
muzee
centrele comerciale