Putin a ordonat represalii economice ca răspuns la sancțiunile „neprietenoase” ale Occidentului. Ce prevede decretul liderului de la Kremlin

Putin a ordonat represalii economice ca răspuns la sancțiunile „neprietenoase” ale Occidentului. Ce prevede decretul liderului de la Kremlin
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2022

Președintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind sancțiunile economice decise de Rusia ca răspuns la "acțiunile neprietenoase ale unor state străine și organizații internaționale", a anunțat marți Kremlinul, potrivit Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Documentul nu oferă detalii cu privire la persoanele sau entitățile care ar putea fi afectate de aceste măsuri, scrie Hotnews.ro.

Cinematografele din Rusia difuzează filme piratate CITEȘTE ȘI Cinematografele din Rusia difuzează filme piratate

Potrivit decretului, Rusia va interzice exportul de produse și materii prime către persoanele și entitățile pe care le-a sancționat.

Decretul interzice, de asemenea, tranzacțiile cu persoane și companii străine afectate de sancțiunile de retorsiune ale Rusiei și permite contrapartidelor rusești să nu-și îndeplinească obligațiile față de acestea.

În conformitate cu decretul, guvernul rus are la dispoziție 10 zile pentru a întocmi listele cu persoanele și companiile străine care urmează să fie sancționate, precum și pentru a defini "criterii suplimentare" pentru o serie de tranzacții care ar putea face obiectul restricțiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia
kremlin