Putin a promulgat legea prin care pot fi confiscați banii demnitarilor care au depozite bancare mai mari decât veniturile din ultimii trei ani

Putin a promulgat legea prin care pot fi confiscați banii demnitarilor care au depozite bancare mai mari decât veniturile din ultimii trei ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mar 2022

Președintele rus Vladimir Putin a promulgat luni o lege care permite confiscarea conturilor bancare ale demnitarilor dacă depozitele bancare ale acestora sunt mai mari decât veniturile lor declarate în ultimii trei ani și există indicii că ar fi obținute ilegal, anunță publicația elenă Capital, care citează presa de stat de la Moscova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rusia este cunoscută pentru corupția răspândită pe scară largă la nivelul eliterlor politice, scrie g4media.ro.

Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis! CITEȘTE ȘI Ce costuri presupun investițiile în acțiuni din SUA ca Tesla sau Apple, din România? Atenție la alegerea brokerului: comision zero nu înseamnă gratis!

Investigațiile disidentului Aleksei Navalnâi au demonstrat că unul dintre principalii beneficiari ai corupției este chiar Vladimir Putin, care controlează o avere uriașă.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
demnitari
conturi