Putin îl trimite pe ministrul rus de Externe Serghei Lavrov în Iran

Putin îl trimite pe ministrul rus de Externe Serghei Lavrov în Iran
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 oct 2023
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, va efectua luni o vizită la Teheran, potrivit agenției de știri RIA, care a citat-o pe purtătoarea de cuvânt al ministerului, Maria Zaharova. Potrivit agențiilor de presă, Iranul organizează o reuniune pe tema conflictului armeano-azer cu șefii diplomațiilor din Armenia, Azerbaidjan, Iran, Rusia și Turcia.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Vladimir Putin s-a întâlnit cu liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, la Teheran, în iulie anul trecut, subliniind legăturile lor mai strânse în fața presiunilor occidentale privind războiul din Ucraina.

Producția de țiței a României a scăzut în primele 8 luni din an, simultan cu reducerea importurilor CITEȘTE ȘI Producția de țiței a României a scăzut în primele 8 luni din an, simultan cu reducerea importurilor

Iranul a ajuns la un acord pentru a cumpăra avioane de vânătoare avansate Su-35 din Rusia, extinzând astfel cooperarea militară bilaterală în virtutea căreia Moscova a putut folosi drone de fabricație iraniană în războiul din Ucraina.

Iranul a recunoscut că a trimis drone către Rusia, dar spune că acestea au fost livrate înainte de invazia Moscovei din Ucraina. Pe de altă parte, Moscova neagă faptul că forțele sale folosesc drone de fabricație iraniană în Ucraina, deși multe au fost doborâte și recuperate acolo.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
iran
lavrov
puțin
vizita