Putin ordonă importante manevre și inspecții militare în regiunile mărilor Neagră și Caspică

Putin ordonă importante manevre și inspecții militare în regiunile mărilor Neagră și Caspică
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iul 2020

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat manevre și inspecții-surpriză vizând 150.000 de militari, cu scopul de a evalua capacitatea armatei de a asigura securitatea sud-vestului Rusiei, a anunțat Ministerul rus al Apărării, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Infanteria, Forțele aeriene și Marina - flotele Nordului și la Pacific - urmează să participe la 56 de exerciții tactice în 35 de baze terestre și 17 baze navale în zonele mărilor Neagră și Caspică, arată news.ro.

”În total vor fi supuși unor inspecții-surpriză 149.755 de oameni, 26.820 de peise de armament și echipament militar, 414 aeronave, 106 clădiri și nave auxiliare”, a anunțat ministerul.

Grecia: Turiștii trebuie să amâne călătoria, probleme cu formularul electronic pentru acces CITEȘTE ȘI Grecia: Turiștii trebuie să amâne călătoria, probleme cu formularul electronic pentru acces

Aceste măsuri vizează să asigure ”securitatea sud-vestului Rusiei, unde există un risc serios de terorism” și să pregătească manevrele militare ”Caucaz 2020” prevăzute în septembrie.

Vladimir Putin, aflat la putere de 20 de ani, se mândrește cu faptul că a reușit să restabilească puterea militară rusă, devastată de criza care a urmat căderii fostei Uniuni Sovietice.

viewscnt
Afla mai multe despre
putin
marea neagra