Reguli mai stricte în Polonia privind purtarea măștilor și punctele de trecere a frontierei

Reguli mai stricte în Polonia privind purtarea măștilor și punctele de trecere a frontierei
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 feb 2021

Polonezii nu vor mai putea folosi începând de sâmbătă eșarfe, bandane și viziere din plastic în loc de măști pentru a-și acoperi fața, în contextul în care guvernul înăsprește regulile pentru combaterea COVID-19 pe fondul unei creșteri a numărului de infecții, informează www.polskieradio.pl.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Între timp, persoanele care trec granițele dinspre vecinii sudici ai Poloniei, respectiv Republica Cehă și Slovacia, vor trebui să intre în carantină, cu excepția cazului în care un test efectuat în ultimele 48 de ore arată că nu au coronavirus, scrie Agerpres.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Noile reguli au fost anunțate de ministrul Sănătății Adam Niedzielski, după ce numărul de noi infecții cu coronavirus în Polonia a ajuns miercuri la 12.146, mai mult cu aproape 3.500 față de acum o săptămână. Epidemia a luat viața a peste 42.000 de polonezi de când a lovit țara, în martie anul trecut.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Miercuri a fost anunțată reintroducerea unor restricții privind viața publică în regiunea Warmi, nord-estul Poloniei, unde creșterea numărului de cazuri de infecții este îngrijorătoare. Hotelurile, centrele comerciale, cinematografele, teatrele, muzeele și piscinele din regiune vor fi închise, în timp ce elevii din școala primară vor urma cursurile de la domiciliu.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
polonia
masti
covid-19