Ungaria a devenit prima țară din UE care folosește vaccinul chinez Sinopharm împotriva COVID-19

Ungaria a devenit prima țară din UE care folosește vaccinul chinez Sinopharm împotriva COVID-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2021

Ungaria a început să folosească vaccinul produs de laboratorul chinez Sinopharm împotriva COVID-19, devenind prima țară din Uniunea Europeană care utilizează acest ser, după ce apelase deja și la vaccinul rusesc Sputnik V, relatează AFP și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Este o zi importantă, pentru că începem inocularea cu vaccinurile chineze", a transmis premierul suveranist Viktor Orban într-un scurt mesaj postat pe Facebook.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

"Asta îmi dă speranță că cei responsabili cu apărarea vor putea fi vaccinați de săptămâna viitoare", a spus el, potrivit Agerpres.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

În același timp, Orban a mai afirmat că Ungaria nu își poate relaxa deocamdată izolarea parțială, din cauza celui de-al treilea val de infectări și pentru că doar o mică parte din populație a fost vaccinată până acum.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
sinopharm