Retailerii ruși de electronice au început să vândă telefoane second hand din cauza ofertei restrânse

Retailerii ruși de electronice au început să vândă telefoane second hand din cauza ofertei restrânse
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2022

M.Video-Eldorado, cel mai mare retailer de electronice și electrocasnice din Rusia, a anunțat că a început să vândă telefoane second hand, oferind consumatorilor ruși alternative mai ieftine după ce producătorii occidentali și-au suspendat livrările, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Grupul american Apple, producătorul telefoanelor iPhone, a oprit livrarea tuturor produselor sale către Rusia la începutul lunii martie, acesta fiind doar una din multe companii occidentale care s-a distanțat de Moscova după invadarea Ucrainei, scrie Agerpres.

Dezbaterile Profit News TV - Maratonul Agriculturii: Țachianu (Asociația Fermierilor Români), fost secretar de stat, în direct de pe tractor: Pentru irigații nu s-a făcut nimic de câțiva ani. Eu personal niciodată nu m-am bazat pe stat CITEȘTE ȘI Dezbaterile Profit News TV - Maratonul Agriculturii: Țachianu (Asociația Fermierilor Români), fost secretar de stat, în direct de pe tractor: Pentru irigații nu s-a făcut nimic de câțiva ani. Eu personal niciodată nu m-am bazat pe stat

Având în vedere oferta limitată de pe piața rusească, M.Video a informat joi că telefoanele second hand complet funcționale au potențialul de a oferi o alternativă eficientă consumatorilor care caută un dispozitiv de marcă. Retailerul rus a precizat că a extins gama dispozitivelor disponibile oferind produse Apple "ca noi".

M.Video urmează exemplul operatorului rus de telefonie MTS, care în luna mai a lansat o inițiativă similară.

Miercuri, M.Video a informat că a decis să își reducă la jumătate programul de investiții pentru anul 2022 și în paralel lucrează la diversificarea bazei de furnizori în China, Turcia și țările din fosta URSS.

Companiile rusești sunt forțate să se adapteze la izolarea din ce în ce mai mare a Moscovei din cauza sancțiunile occidentale impuse în contextul războiului din Ucraina și la perturbarea lanțurilor de aprovizionare.

viewscnt
Afla mai multe despre
m.video-eldorado
electronice
telefoane second hand