Rusia pregătește întărirea controalelor asupra exporturilor de cereale

Rusia pregătește întărirea controalelor asupra exporturilor de cereale
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 ian 2019

Serviciul federal de supraveghere veterinară și fitosanitară din Federația Rusă (Rosselkhoznadzor) ia în considerare întărirea controalelor asupra exporturilor de cereale, anunță agențiile ruse de presă Interfax și RIA, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Au existat și speculații pe piață potrivit cărora cel mai mare exportator mondial de grâu ar putea limita exporturile în sezonul 2018/2019, care a început la 1 iulie, pentru a ține sub control prețurile pe plan intern, scrie Agerpres.

VIDEO Un startup din Rusia vrea să afișeze mesaje publicitare în spațiu, vizibile din orice loc de pe Terra, cu ajutorul unor sateliți CITEȘTE ȘI VIDEO Un startup din Rusia vrea să afișeze mesaje publicitare în spațiu, vizibile din orice loc de pe Terra, cu ajutorul unor sateliți

Printre propuneri se află emiterea unor licențe de export pentru unele piețe, prin care entitățile controlate de stat, cum ar fi United Grain Company, ar juca un rol mai important, a afirmat șeful Rosselkhoznadzor, Sergei Dankvert.

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
cerele