Szijjarto: UE trebuie să decidă în luna iunie lansarea negocierilor de aderare cu Albania

Szijjarto: UE trebuie să decidă în luna iunie lansarea negocierilor de aderare cu Albania
scris 10 mai 2019

Uniunea Europeană trebuie să decidă în luna iunie lansarea negocierilor de aderare cu Albania, a declarat vineri ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, care a adăugat că o altă decizie ar fi ''inacceptabilă'' pentru Budapesta, informează MTI.

Într-o conferință de presă comună cu omologul său albanez Gent Cakaj, desfășurată la Budapesta, șeful diplomației ungare a subliniat importanța stabilității în regiunea Balcanilor Occidentali, scrie Agerpres.

Eurostat: UE a înregistrat în 2018 un excedent comercial de 3 miliarde de euro din comerțul cu automobile electrice CITEȘTE ȘI Eurostat: UE a înregistrat în 2018 un excedent comercial de 3 miliarde de euro din comerțul cu automobile electrice

Peter Szijjarto a reiterat sprijinul Ungariei pentru extinderea Uniunii Europene către Balcanii Occidentali și pentru integrarea europeană a Albaniei.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
peter szijjarto
albania