Tranzacționarea acțiunilor Aforti Holding, prezentă și la BVB, a fost suspendată la Varșovia

Tranzacționarea acțiunilor Aforti Holding, prezentă și la BVB, a fost suspendată la Varșovia
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iun 2022

Tranzacționarea acțiunilor companiei financiare poloneze Aforti Holding a fost suspendată pe piața bursieră NewConnect de la Varșovia, ca urmare a neprezentării de către societate a raportului anual și a raportului anual consolidat pentru anul 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În octombrie, titlurile obligatare cu scadența în anul 2025 ale Aforti Holding au ajuns pe piața AeRO de la BVB.

Obligațiunile companiei poloneze Aforti Holding (AFH25) în valoare de 2 milioane de lei u intrat la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (SMT) al Bursei de Valori București. Societatea mai este listată și pe piața New Connect de la Varșovia, similară segmentului AeRO de la BVB.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor

Aforti Holding a vândut, în cadrul unui plasament privat derulat în septembrie 2020, un număr de 20.000 de obligațiuni corporative negarantate, nesubordonate, cu o valoare nominală de 100 lei. La operațiune au participat 44 de investitori. Obligațiunile au scadența la 4 septembrie 2025 și o rată anuală a dobânzii de 10%, cu plata semestrială.

viewscnt
Afla mai multe despre
aforti
bvb
bursa
goldring
polonia