Trenul înlocuiește avionul între Viena și Salzburg

Trenul înlocuiește avionul între Viena și Salzburg
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2020

Austrian Airlines nu va mai introduce zborurile dintre cele mai mari două orașe ale țării, Viena și Salzburg, pasagerii fiind direcționați către tren. Treptat vor fi reintroduse toate trenurile companiei austriece de stat OBB între cele două orașe, ceea ce înseamnă 31 pe sens în fiecare zi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rezervările vor putea fi făcute și de pe site-ul companiei aeriene și trenurile vor primi în afară de numărul clasic și un număr cu indicativul Austrian Airlines pentru o bună integrare în sistemul de rezervări, scrie Hotnews.ro

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Oamenii de Afaceri reacționează la programul economic avansat de Guvern: Vrem să fim implicați, am mai văzut strategii. Dușmanii digitalizării sunt chiar unii funcționari publici! CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Oamenii de Afaceri reacționează la programul economic avansat de Guvern: Vrem să fim implicați, am mai văzut strategii. Dușmanii digitalizării sunt chiar unii funcționari publici!

Între Viena și Salzburg sunt 308 km, cel mai rapid tren face 2 ore și 22 de minute, iar media este undeva pe la 2 ore și 50 de minute. Costul unui bilet luat cu puțin timp înainte de plecare este 56 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
viena
salzburg
tren