Turcia elimină vizele pentru cetățenii mai multor state europene

Turcia elimină vizele pentru cetățenii mai multor state europene
scris 20 feb 2020

Ministerul de Externe de la Ankara a anunțat joi eliminarea vizelor pentru cetățenii mai multor state din Uniunea Europeană - Austria, Belgia, Olanda, Spania și Polonia - și pentru britanici, transmite Reuters.

Măsura se aplică din 2 martie celor care doresc să viziteze Turcia în scopuri turistice pe o perioadă de maximum 90 de zile, scrie Agerpres.

Conferința Profit.ro HR-Piața Muncii. Daniel Mischie, CEO City Grill: Mulți angajați străini fug de la muncă după câteva luni. Dacă găsesc un nepalez pentru spălat de vase, durează jumătate de an să-l aduc în România. Ce solicită autorităților CITEȘTE ȘI Conferința Profit.ro HR-Piața Muncii. Daniel Mischie, CEO City Grill: Mulți angajați străini fug de la muncă după câteva luni. Dacă găsesc un nepalez pentru spălat de vase, durează jumătate de an să-l aduc în România. Ce solicită autorităților

Un purtător de cuvânt al diplomației turce a explicat că obiectivul eliminării vizelor este stimularea turismului și a relațiilor culturale și de afaceri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vize
turcia