Turcia elimină vizele pentru cetățenii mai multor state europene

Turcia elimină vizele pentru cetățenii mai multor state europene
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 feb 2020

Ministerul de Externe de la Ankara a anunțat joi eliminarea vizelor pentru cetățenii mai multor state din Uniunea Europeană - Austria, Belgia, Olanda, Spania și Polonia - și pentru britanici, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Măsura se aplică din 2 martie celor care doresc să viziteze Turcia în scopuri turistice pe o perioadă de maximum 90 de zile, scrie Agerpres.

Conferința Profit.ro HR-Piața Muncii. Daniel Mischie, CEO City Grill: Mulți angajați străini fug de la muncă după câteva luni. Dacă găsesc un nepalez pentru spălat de vase, durează jumătate de an să-l aduc în România. Ce solicită autorităților CITEȘTE ȘI Conferința Profit.ro HR-Piața Muncii. Daniel Mischie, CEO City Grill: Mulți angajați străini fug de la muncă după câteva luni. Dacă găsesc un nepalez pentru spălat de vase, durează jumătate de an să-l aduc în România. Ce solicită autorităților

Un purtător de cuvânt al diplomației turce a explicat că obiectivul eliminării vizelor este stimularea turismului și a relațiilor culturale și de afaceri.

viewscnt
Afla mai multe despre
vize
turcia