Uber își suspendă serviciile în Grecia, după modificarea legislației

Uber își suspendă serviciile în Grecia, după modificarea legislației
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2018

Serviciul de rezervări de automobile cu șofer Uber a anunțat joi că își va suspenda operațiunile în Grecia, după adoptarea unui act normativ care introduce o reglementare mai strictă în acest sector, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uber, care operează în capitala Greciei din 2015, s-a confruntat cu opoziția șoferilor de taxi care l-a acuzat de concurență ilegală, scrie Agerpres.

Sondaj eJobs: Mai mult de jumătate dintre angajații respondenți nu vor primi nimic de Paști de la angajatori, 43% nu primesc niciodată prime sau cadouri de Sărbători CITEȘTE ȘI Sondaj eJobs: Mai mult de jumătate dintre angajații respondenți nu vor primi nimic de Paști de la angajatori, 43% nu primesc niciodată prime sau cadouri de Sărbători

Noile reglementări cer ca fiecare călătorie să înceapă și să se încheie la cartierul general al partenerilor sau într-o zonă de parcare, lucru care nu este valabil în toate cazurile pentru Uber. De asemenea, trebuie înființat un registru digital al tuturor platformelor de ride-sharing și al pasagerilor lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
grecia