Ucraina denunță o "isterie anti-vaccin"

Ucraina denunță o "isterie anti-vaccin"
scris 9 mar 2021

Ministrul Sănătății din Ucraina a denunțat o "isterie anti-vaccin" în țara sa, deplângând încetineala procesului de vaccinare împotriva COVID-19 și îndemnând personalul din sistemul sanitar să se vaccineze, informează AFP.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Fostă republică sovietică de circa 40 de milioane de locuitori, Ucraina și-a început campania de imunizare pe 24 februarie, în urma majorității țărilor europene, și a imunizat până acum în jur de doar 19.000 de persoane, în special personal medical și militari, arată Agerpres.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Ucraina, una dintre țările cele mai sărace din Europa, se confruntă în ultimele săptămâni cu o creștere puternică a numărului de contaminări cu noul tip de coronavirus. Până la ora actuală, această țară a înregistrat peste 1,4 milioane de infectări și peste 27.000 de decese de COVID-19, la o populație de circa 40 de milioane de locuitori.

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
vaccin