Ucraina extinde lista sancțiunilor împotriva Rusiei

Ucraina extinde lista sancțiunilor împotriva Rusiei
scris 22 iun 2018

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a semnat un ordin pentru a pune în practică o decizie de a extinde sancțiunile asupra companiilor și entităților din Rusia, a anunțat Consiliul Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, scrie Reuters.

Consiliul a anunțat că 30 de entități legale din Rusia și 14 indivizi au fost adăugați pe lista de sancțiuni, aducând totalul la 1.762 de indivizi și 786 de entități, scrie News.ro.

„Consiliul a impus sancțiuni similare cu cele impuse de guvernul SUA pe 11 iunie împotriva entităților legale implicate în activitățile cibernetice ale serviciilor secrete din Rusia”, se arată într-un comunicat.

Situație controversată: Mari investitori străini vor să cumpere hoteluri din București afiliate la branduri internaționale, dar nu au ce analiza CITEȘTE ȘI Situație controversată: Mari investitori străini vor să cumpere hoteluri din București afiliate la branduri internaționale, dar nu au ce analiza

De asemenea, a fost anunțat că sancțiunile vor fi valabile pentru cel puțin trei ani și includ penalități pentru parlamentari și oficiali de rang înalt din Rusia.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
petro porosenko
ucraina
rusia