Ungaria a prelungit starea de urgență până la 8 februarie

Ungaria a prelungit starea de urgență până la 8 februarie
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 nov 2020

Ungaria a prelungit până la 8 februarie starea de urgență, instaurată pentru a lupta împotriva celui de-al doilea val al pandemiei de COVID-19, conform unui decret guvernamental adoptat marți noapte, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Restricțiile, care includ o interdicție de circulație între orele 20.00 și 05.00, interdicția privind adunările și trecerea la cursuri online pentru licee și universități, urmau inițial să se încheie la 11 decembrie. Ele pot fi acum prelungite cu două luni suplimentare, scrie Agerpres.

Dragoș Anastasiu: După alegerea Maiei Sandu, Republica Moldova intră în atenția investitorilor români. Ce condiții mai sunt CITEȘTE ȘI Dragoș Anastasiu: După alegerea Maiei Sandu, Republica Moldova intră în atenția investitorilor români. Ce condiții mai sunt

Numărul de contaminări cu noul coronavirus este în creștere din septembrie, însă abia la începutul lui noiembrie guvernul lui Viktor Orban a decis să înăsprească restricțiile.

Peste 4.200 de noi cazuri și 99 de decese au fost înregistrate miercuri, în ușoară scădere după recordurile din ultimele săptămâni în această țară cu o populație de 9,8 milioane de locuitori, care a fost mai degrabă ferită de primul val din primăvară.

În prezent, aproape 7.500 de bolnavi sunt spitalizați, dintre care 581 sunt conectați la ventilatoare.

În total, 3.380 de persoane au murit din cauza COVID-19 de la izbucnirea pandemiei în Ungaria, conform statisticilor oficiale.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
stare de urgenta