Ungaria își vinde flota de avioane MiG-29 dezafectate

Ungaria își vinde flota de avioane MiG-29 dezafectate
scris 12 feb 2019

Ministerul Apărării de la Budapesta a scos la vânzare întreaga sa flotă de avioane MiG-29 dezafectate, a anunțat luni grupul britanic Jane's, specializat în informații de ordin militar.

Întregul lot include 19 avioane, dintre care multe necesită reparații capitale, 20 de motoare, precum 293 de alte articole (inclusiv piese de schimb și arme integrate). Prețul de pornire al lotului este de 2,8 miliarde forinți (10 milioane dolari), iar, după ce se va găsi un cumpărător, tranzacția mai trebuie aprobată de autoritățile ruse competente, scrie Agerpres.

FOTO Google lansează un nou meniu de acțiuni rapide pentru Gmail CITEȘTE ȘI FOTO Google lansează un nou meniu de acțiuni rapide pentru Gmail

Potrivit agenției de presă ruse Interfax, la ora actuală costul unui avion MiG-29 este estimat la aproximativ 25 milioane de dolari, în funcție de modificare și configurația acestuia.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ungaria
mig 29
avioane dezafectate