Vaccinarea împotriva COVID-19 devine obligatorie pentru personalul sanitar din Grecia

Vaccinarea împotriva COVID-19 devine obligatorie pentru personalul sanitar din Grecia
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2021

Vaccinarea împotriva COVID-19 devine obligatorie în Grecia pentru îngrijitorii de la căminele de bătrâni și personalul sanitar din centrele publice și private în contextul în care infecțiile în țară continuă să crească, a anunțat premierul elen Kyriakos Mitsotakis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șeful guvernului de la Atena a subliniat că doar persoanele vaccinate pot beneficia de deschiderea industriei hoteliere și de cea a ospitalității, într-un efort al autorităților de a obține imunitatea de grup până în toamnă, scrie Agerpres.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Personalul din căminele de bătrâni care nu s-a vaccinat până în prezent va trebui să o facă imediat sau va fi suspendat începând cu 16 august, în timp ce personalul sanitar urmează să fie vaccinat începând cu data de 1 septembrie.

Mitsotakis a anunțat de asemenea noi restricții pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Astfel, doar clienții vaccinați vor avea acces în interior în baruri, cinematografe, teatre și alte spații închise.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
vaccinare