VIDEO Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski: "Sunteți eroul meu!"

VIDEO Ben Stiller s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski: "Sunteți eroul meu!"
scris 21 iun 2022

Actorul american Ben Stiller s-a întâlnit la Kiev cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, căruia i-a declarat admirația sa pentru activitatea sa de la invazia rusă în Ucraina pe 24 februarie, scrie AFP.

"Este o mare onoare pentru mine (...) Sunteți eroul meu", a declarat Stiller, ambasador al bunăvoinței pentru Națiunile Unite, în timpul întâlnirii cu Zelenski, și el actor, cu ocazia Zilei Mondiale a Refugiaților, potrivit imaginilor difuzate de președinția ucraineană, scrie News.ro

ULTIMA ORĂ Moratoriul bancar. Persoanele fizice cu cheltuieli în creștere cu 25% pot cere amânarea ratelor pe 9 luni. Beneficiază și firmele cu rezultate în scădere cu 25%. Proiectul - aproape identic cu cel anunțat de Profit.ro și negat de Câciu CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Moratoriul bancar. Persoanele fizice cu cheltuieli în creștere cu 25% pot cere amânarea ratelor pe 9 luni. Beneficiază și firmele cu rezultate în scădere cu 25%. Proiectul - aproape identic cu cel anunțat de Profit.ro și negat de Câciu

"Ceea ce ați făcut, felul în care vă mobilizați țara, lumea, este cu adevărat o sursă de inspirație", a adăugat americanul în vârstă de 56 de ani, referindu-se la numeroasele discursuri ale lui Zelenski menite să atragă ajutor pentru țara sa.

Ben Stiller a vizitat Irpin, la periferia Kievului, unde au avut loc lupte crâncene la începutul invaziei. Este și cel mai apropiat punct de capitală unde a ajuns armata rusă.

"Am impresia că este dificil de înțeles ceea ce se întâmplă fără să vii aici", i-a spus el președintelui. "Eram la Irpin în acestă dimineață (...) și nivelul real de distrugere pe care îl vezi la televizor, pe rețelele de socializare, este altul aici să-l vezi cu adevărat, să-l simți și să poți vorbi cu oamenii".

Vorbind în engleză, Volodimir Zelenski i-a mulțumit lui Stiller pentru vizita sa și i-a spus că este "foarte important" pentru ei să amintească lumii ceea ce se întâmplă în Ucaina.

"Este esențial pentru noi oamenii să nu uităm. Nu este interesant să vorbești despre război în fiecare zi (...) dar pentru noi este foarte important", a explicat liderul ucrainean.

Cei doi bărbați au discutat râzând despre interesul lor comun pentru comedie.

"Ați abandonat o mare carieră de actor", i-a spus Stiller, celebru pentru filme precum "O noapte la muzeu" sau "Un socru de coșmar". "Nu atât de grozavă ca a dumneavoastră", a replicat Volodimir Zelenski, care, înainte de a fi ales președinte în 2019, a jucat în "Slujitorul poporului", un serial satiric despre un profesor de istorie de liceu care ajunge în mod neașteptat președinte al Ucrainei. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ben stiller
volodimir zelenski