VIDEO Explozii la Kiev și în alte orașe din Ucraina. Sunt alerte de raid aerian în toată țara

VIDEO Explozii la Kiev și în alte orașe din Ucraina. Sunt alerte de raid aerian în toată țara
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2023

Capitala Ucrainei, Kiev, a fost zguduită de explozii, vineri dimineață, și alarme de raid aerian și explozii au fost raportate în întreaga țară, potrivit Interfax Ucraina și relatărilor de pe rețelelel sociale, scrie Reuters. La Uman, în regiunea Cherkasy, rachete au lovit o clădire rezidențială și depozite. La Dnipro, o femeie și un copil au fost uciși.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”O tânără și un copil de trei ani au fost uciși”, a afirmat, pe Telegram, Boris Filatov, primarul orașului Dnipro, din centrul țării, scrie News.ro.

CONFIRMARE Carrefour semnează preluarea cora România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Carrefour semnează preluarea cora România

Filatov nu a oferit mai multe detalii.

Nu sunt detalii cu privire la ce a fost lovit la Kiev sau spre pagube ori victime. Administrația militară a orașului a afirmat că unitățile anti-aeriene sunt în acțiune.

Potrivit The Guardian, la Uman, în regiunea Cherkasy, a fost lovită o clădire rezidențială înaltă.

Igor Taburets, șeful Administrației Militare a regiunii Cherkasy, a afirmat pe Telegram că o rachetă de croazieră a lovit clădirea, iar serviciile de urgență se află acolo.

”În această dimineață, ocupanții au atacat Cherkasy. Sunt două lovituri ale unor rachete de croazieră la Uman: o clădire rezidențială și clădiri ale unor depozite. Acum aflăm consecințele. Toate serviciile sunt acolo. Alerta aeriană continuă”, a arătat el.

Interfax a arătat că, după miezul nopții de joi spre vineri, au fost raportate explozii în Dnipropetrovsk, Kremeciuk și Poltava, în centrul Ucrainei, în Nikolaiev în sud și o altă sursă online a raportat o explozie în regiunea Kiev.

Interfax a citat conturi regionale de Telegram care afirmau că aparate de zbor neidentificate se îndreptau spre vestul țării.

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
kiev
razboi