VIDEO Lui Erdogan i s-a făcut rău și a întrerupt un interviu televizat în direct

VIDEO Lui Erdogan i s-a făcut rău și a întrerupt un interviu televizat în direct
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 apr 2023

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a întrerupt un interviu televizat în direct, apoi a revenit și și-a cerut scuze, spunând că a făcut o criză de stomac, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Liderul turc, în vârstă de 69 de ani, a ținut marți trei discursuri de campanie, în condițiile în care se apropie alegerile parlamentare și prezidențiale din 14 mai, iar cursa devine tot mai strânsă. El urma să încheie seara apărând în direct într-un interviu comun al posturilor de televiziune Ulke TV și Kanal 7, scrie News.ro.

PROFIT NEWS TV Antreprenor de România – Ana-Maria Roșca, fondator Conta25: Următorul pas este să obținem fonduri pentru dezvoltarea platformei CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Antreprenor de România – Ana-Maria Roșca, fondator Conta25: Următorul pas este să obținem fonduri pentru dezvoltarea platformei

Cu toate acestea, apariția sa televizată a început cu mai mult de 90 de minute întârziere față de program și apoi a fost întreruptă în mijlocul unei întrebări, după zece minute de emisie. Camera de filmat a tremurat, iar jurnalistul care punea întrebarea s-a ridicat de pe scaun în momentul în care emisiunea s-a întrerupt.

"Oh, wow",  s-a auzit spunând o voce neidentificată, din afara camerei.

Erdogan a revenit aproximativ 15 minute mai târziu pentru a-și cere scuze pentru că i s-a făcut rău. "Ieri și astăzi a fost o muncă grea. De aceea am ceva la stomac", a spus Erdogan.

"La un moment dat, m-am întrebat dacă nu cumva ar fi fost interpretat greșit dacă am fi anulat interviul. Dar am promis. Vă cer iertare dumneavoastră și publicului nostru", a spus președintele turc.

Chipul său, notează AFP, părea obosit, iar ochii păreau să îi lăcrimeze în timp ce vorbea.

Liderul turc a mai răspuns apoi la câteva întrebări înainte de a încheia emisiunea.

One United Properties distribuie dividende de 37 milioane lei în contul semestrului II al anului trecut CITEȘTE ȘI One United Properties distribuie dividende de 37 milioane lei în contul semestrului II al anului trecut

Erdogan și partidul său cu rădăcini islamice domină politica turcă de 20 de ani, dar aceaastă campanie electorală, care vine la câteva luni de la devastatorul cutremur din februarie, reprezintă una dintre cele mai dificile provocări. Sondajele de opinie arată că Erdogan se află la egalitate sau chiar ar putea pierde în fața liderului opoziției, Kemal Kilicdaroglu, care are 74 de ani.

"Îi transmit cele mai bune urări domnului Erdogan", a reacționat Kilicdaroglu pe Twitter la câteva momente după difuzarea incidentului de la interviu.

viewscnt
Afla mai multe despre
erdogan
interviu