VIDEO Prima TV: Ucrainenii îi servesc pe ruși în hotelurile din Turcia

VIDEO Prima TV: Ucrainenii îi servesc pe ruși în hotelurile din Turcia
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2022

La nouă luni de la începerea războiului, mii de ucraineni continuă să fugă în străinătate. Unii dintre ei ajung în Turcia și încearcă să ia viața de la capăt. Sunt locurile unde altădată mergeau ca turiști și își petreceau concediul. Acum lucrează acolo pentru a supraviețui. Iar ca un paradox, cei mai mulți clienți pe care-i au sunt ruși! Asta pentru că Turcia este printre foarte puținele țări care-i primește.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Turcia rămâne una dintre destinațiile de vacanță preferate de turiștii ruși, iar în actualul context este și printre foarte puținile. Înainte de război, aici veneau aproximativ 5 milioane de de turiști de pe teritoriul Rusiei. Acum, numărul lor este la jumătate, arată Prima TV.

Clotilde Armand dă ”tichete anticriză” de 1.000 de lei CITEȘTE ȘI Clotilde Armand dă ”tichete anticriză” de 1.000 de lei

Când îi întrebi de război, cei mai mulți ruși sunt reticienți și refuză să vorbească. Câțiva tineri din Sankt Petersburg se distrează la piscină, ascultă muzică și problemele lumii par departe de ei, ca și războiul din Ucraina.

Turcia s-a aratat deschisă să-i primească și chiar s-a pregătit pentru valul de turiști. Inclusiv sistemul de plăți MIR din Rusia este acceptat în Turcia.â

Turcia este printre puținele țări care a menținut zboruri reciproce cu Rusia. În prezent sunt până la 30 de curse în fiecare zi.

Înainte de război veneau în Turcia și foarte mulți turiști ucraineni, aproape două milioane de persoane. Acum sunt angajați, nu turiști.

viewscnt
Afla mai multe despre
turcia
ucraina