VIDEO Rachetele ruse lovesc o clădire guvernamentală în inima orașului Harkiv

VIDEO Rachetele ruse lovesc o clădire guvernamentală în inima orașului Harkiv
scris 1 mar 2022

Bombardamentele ruse în marile orașe ale Ucrainei continuă în a șasea zi de război. Rachetele ruse au lovit marți dimineața chiar în inima celui de-al doilea mare oraș, Harkiv, ținta fiind o clădire guvernamentală.

Imaginile atacului au început să fie distribuite pe twitter de jurnaliști străini, scrie Hotnews.ro.

Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație CITEȘTE ȘI Aeroporturile din România investesc în tehnologii de ultimă generație

Inițial se credea că atacul ar fi fost executat cu rachete de artilerie Grad, însă imaginile surprinse și puterea exploziei sugerează că de fapt ar fi fost folosită o rachetă de mare precizie pentru atac, foarte probabil lansată din avion.

Potrivit corespondentului Buzzfeed, atacul asupra clădirii administrative istorice s-a produs aproape de Piața Libertății din Harkiv. ”Așa arată mișcarea de eliberare a lui Putin”, comentează jurnalistul.

Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori CITEȘTE ȘI Emanuel Poștoacă, Nordis Group: Oferim servicii complete, la cel mai înalt standard, pentru turiști, proprietari și investitori

Încă nu se știe nimic despre eventuale victime.

viewscnt
Afla mai multe despre
harkiv
rachete