VIDEO Rușii au tras iar cu rachete în Odesa, ucigând cel puțin 17 oameni

VIDEO Rușii au tras iar cu rachete în Odesa, ucigând cel puțin 17 oameni
scris 1 iul 2022

Rachete rusești au lovit vineri dimineața devreme o clădire de apartamente cu nouă etaje și o stațiune balneară în apropiere de portul ucrainean Odesa de la Marea Neagră, ucigând cel puțin 17 persoane și rănind zeci, au declarat autoritățile ucrainene, citate de Reuters.

O rachetă a lovit clădirea din orașul Bilhorod-Dnistrovskyi în jurul orei unu noaptea, ucigând 14 persoane, a precizat Ministerul pentru Situații de Urgență într-o declarație.

EXCLUSIV Probleme rămase în aer la moratoriul ratelor. Toate propunerile băncilor respinse, deși Câciu declara că OUG a fost “avizată” și de ARB și BNR CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Probleme rămase în aer la moratoriul ratelor. Toate propunerile băncilor respinse, deși Câciu declara că OUG a fost “avizată” și de ARB și BNR

De asemenea, a rănit 30 de persoane și a provocat un incendiu într-o clădire anexă a unui magazin, scrie Hotnews.ro.

Serhiy Bratchuk, purtător de cuvânt al administrației regionale din Odesa, a declarat pentru televiziunea de stat ucraineană că o operațiune de salvare este în curs de desfășurare, deoarece unele persoane au rămas îngropate sub dărâmături după ce o secțiune a clădirii s-a prăbușit.

O altă rachetă a lovit o instalație a stațiunii, a declarat Bratchuk, ucigând cel puțin trei persoane, inclusiv un copil, și rănind încă o persoană.

viewscnt
Afla mai multe despre
odesa
rachete
rusia