VIDEO Rușii au tras iar cu rachete în Odesa, ucigând cel puțin 17 oameni

VIDEO Rușii au tras iar cu rachete în Odesa, ucigând cel puțin 17 oameni
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2022

Rachete rusești au lovit vineri dimineața devreme o clădire de apartamente cu nouă etaje și o stațiune balneară în apropiere de portul ucrainean Odesa de la Marea Neagră, ucigând cel puțin 17 persoane și rănind zeci, au declarat autoritățile ucrainene, citate de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

O rachetă a lovit clădirea din orașul Bilhorod-Dnistrovskyi în jurul orei unu noaptea, ucigând 14 persoane, a precizat Ministerul pentru Situații de Urgență într-o declarație.

EXCLUSIV Probleme rămase în aer la moratoriul ratelor. Toate propunerile băncilor respinse, deși Câciu declara că OUG a fost “avizată” și de ARB și BNR CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Probleme rămase în aer la moratoriul ratelor. Toate propunerile băncilor respinse, deși Câciu declara că OUG a fost “avizată” și de ARB și BNR

De asemenea, a rănit 30 de persoane și a provocat un incendiu într-o clădire anexă a unui magazin, scrie Hotnews.ro.

Serhiy Bratchuk, purtător de cuvânt al administrației regionale din Odesa, a declarat pentru televiziunea de stat ucraineană că o operațiune de salvare este în curs de desfășurare, deoarece unele persoane au rămas îngropate sub dărâmături după ce o secțiune a clădirii s-a prăbușit.

O altă rachetă a lovit o instalație a stațiunii, a declarat Bratchuk, ucigând cel puțin trei persoane, inclusiv un copil, și rănind încă o persoană.

viewscnt
Afla mai multe despre
odesa
rachete
rusia