VIDEO Un autobuz a căzut de pe un pod la Varșovia: un mort și 20 de răniți

VIDEO Un autobuz a căzut de pe un pod la Varșovia: un mort și 20 de răniți
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2020

O persoană a murit și 20 au fost rănite, dintre care cinci grav, după ce un autobuz al companiei de transport în comun din Varșovia a căzut joi de pe un viaduct, au anunțat autoritățile locale, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"O persoană a murit și 20 au fost rănite", a indicat pe Twitter Karolina Galecka, purtătoarea de cuvânt a municipalității, potrivit Agerpres.

CONFIRMARE Daniel Boaje pleacă de la șefia McDonald\'s România, după 9 ani de la preluarea funcției și peste 20 de ani în care a fost parte din echipă CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Daniel Boaje pleacă de la șefia McDonald's România, după 9 ani de la preluarea funcției și peste 20 de ani în care a fost parte din echipă

Autobuzul, de tip articulat, a lovit barierele la ieșirea de pe un mare pod peste Vistula. Partea din față a vehiculului a căzut de la o înălțime de circa cinci metri, iar cea din spate a rămas, aplecată, pe marginea carosabilului.

În ce privește cauza accidentului, prima ipoteză luată în calcul este că șoferului i s-a făcut rău la volan, au indicat pompierii.

viewscnt
Afla mai multe despre
autobuz
varsovia