Zelenski cere ajutor pentru reconstrucția Ucrainei

Zelenski cere ajutor pentru reconstrucția Ucrainei
scris 3 iul 2022

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut ajutor internațional pentru reconstrucția Ucrainei, având în vedere distrugerea masivă suferită de țară după patru luni de război.

În discursul său pentru națiune, el a menționat "2.610” orașe și sate 'sub ocupație rusă”. Dar de la începutul războiului, pe 24 februarie, armata ucraineană a reușit să elibereze 1.027, a dat asigurări el, potrivit News.ro.

"Sute au fost complet distruse de armata rusă și trebuie reconstruite complet”, a adăugat el, în timp ce problema reconstrucției țării va fi în centrul Conferinței de la Lugano (Elveția) privind Ucraina, luni și marți.

Năsui, fost ministru al Economiei: Descoperirea fraudei de la un administrator de Pilon 2 de pensii arată că sistemul funcționează. El invocă trei argumente CITEȘTE ȘI Năsui, fost ministru al Economiei: Descoperirea fraudei de la un administrator de Pilon 2 de pensii arată că sistemul funcționează. El invocă trei argumente

"Nu este necesar doar să reconstruim tot ce au distrus ocupanții, ci și să punem noi baze pentru viața noastră, pentru o Ucraine sigură, modernă (...)”, a spus el.

Președintele ucrainean a amintit, de asemenea, că războiul este departe de a se termina. "Brutalitatea crește în unele locuri”, a spus el.

viewscnt
Afla mai multe despre
zelenski
ucraina
razboi