Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin. REACȚIA președintelui rus

Zelenski i-a trimis un bilet scris de mână lui Vladimir Putin. REACȚIA președintelui rus
scris 28 mar 2022

Miliardarul rus Roman Abramovici, obligat să treacă la vânzarea clubului de fotbal Chelsea Londra în urma sancțiunilor impuse de Occident, s-a întâlnit în secret cu președintele rus Vladimir Putin și i-a înmânat un bilețel scris de mână de către președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, conform The Times.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Piețele au reziliență. Companiile continuă să arate rezultate financiare bune CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Piețele au reziliență. Companiile continuă să arate rezultate financiare bune

Anterior a fost relatat că Zelenski insistă ca Abramovici să nu fie sancționat, considerând că poate fi un mediator între el și Putin.

Roman Abramovici ar fi plecat în Rusia cu un avion privat Hawker 800XP, de pe aeroportul Atatürk din Istanbul, săptămâna trecută, iar același avion a plecat în aceeași seară de pe aeroportul Vnukovo din Moscova și s-a întors la Istanbul, timp în care Abramovici s-ar fi întâlnit în secret cu Vladimir Putin, arată Antena 3.

PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Chiar dacă dobânzile ar crește cu 1%, bursele pot să reziste. Teama principală nu provine din dobânzi CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Chiar dacă dobânzile ar crește cu 1%, bursele pot să reziste. Teama principală nu provine din dobânzi

Jurnaliștii The Times susțin că Abramovici i-ar fi dat lui Putin o notiță, scrisă de Volodimir Zelenski, subliniind termenii pe care Ucraina i-ar lua în considerare pentru a pune capăt războiului.

Când i-a înmânat lui Putin biletul trimis de președintele ucrainean, președintele rus ar fi izbucnit cu furie, iar răspunsul acestuia ar fi fost: "Spune-le, îi voi distruge!".

Luni a fost însă anunțat că președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, și omologul său rus, Vladimir Putin, ”au convenit că următoarea întâlnire a delegațiilor ruse și ucrainene va avea loc la Istanbul”, potrivit unui comunicat al Direcției de Comunicare a Președinției turce.

viewscnt
Afla mai multe despre
zelenski
ucraina
vladimir putin