VIDEO Ora de Profit.ro: Dragoș Iliescu a fondat Brio, prima platformă de testare standardizată pentru elevi

VIDEO Ora de Profit.ro: Dragoș Iliescu a fondat Brio, prima platformă de testare standardizată pentru elevi
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 oct 2021

Brio este o platformă digitală de soluții fundamentate științific, pentru îmbunătățirea performanței școlare, destinată elevilor, părinților, educatorilor, școlilor și altor instituții implicate în actul educațional din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Testele Brio sunt dezvoltate de experți pentru a urmări programa școlară românească, însă utilizează aceeași metodologie precum prestigioasele teste internaționale GMAT, GRE și SAT.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Firma care operează platforma a fost înființată în 2014 de trei acționari, respectiv profesorul Dragoș Iliescu, doctor în psihologie și profesor universitar la Facultatea de Psihologie și științele Educației, Universitatea București, profesorul Thomas Oackland, mentorul lui Dragoș Iliescu, cunoscut sub numele de "părintele testării standardizate", autor pentru 14 cărți, peste 250 de articole și circa 100 de capitole incluse în volume de știința psihologiei educaționale, și firma de consultanță financiară Brandient Consult. Firma a început să opereze platforma din 2016. 

"Simplul fapt că repeți un text nu te ajută atât de tare ca atunci când citești și apoi te testezi", spune Dragoș Iliescu la Ora de Profit.ro, emisiune difuzată în fiecare duminică de Prima TV de la ora 12.00

viewscnt
Afla mai multe despre
brio
dragos iliescu