VIDEO Ora de Profit.ro: VoxiKids, start-up care digitalizează logopedia

VIDEO Ora de Profit.ro: VoxiKids, start-up care digitalizează logopedia
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 aug 2021

Declanșarea pandemiei, un moment de reset pentru VoxiKids, un start-up care a pornit la drum în 2018, acesta fiind regândit atât ca model de business, cât și ca produs în sine: de la o aplicație mobilă de logopedie dezvoltată pentru piața locală, la un proiect de cu totul altă anvergură, o clinică virtuală dedicată terapiei de limbaj. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Planul de început al Anei-Maria Onică a fost să testeze o aplicație de mobil care să vină în ajutorul copiilor care au nevoie de un logoped. A venit însă pandemia. Și cu ea, nevoia de adaptare. Așa că Anei  i-a venit ideea să creeze prima clinică virtuală dedicată terapiei de limbaj.

BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020 CITEȘTE ȘI BAT a contribuit la bugetul de stat cu aproximativ 700 de milioane de lei mai mult în primele șase luni ale anului 2021 față de același interval din 2020

Platforma online voxikids îți dă acces la un logoped de unde te-ai afla pe tabletă sau pe laptop. În acest mod accelerăm terapia logopedică. 

În prezent compania este evaluată la două milioane două sute de euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
voxikids
logopedie