Vinul de azi: Chablis 2019

Vinul de azi: Chablis 2019
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 25 iun 2021

Oenologii Nathalie și Gilles Fevre au devenit cunoscuți alături de vărul lor, celebrul William Fevre, cei trei fiind parteneri până în 2004. Atunci, Nathalie și Gilles au pornit pe propriul drum, o decizie inspirată având în vedere succesul care a urmat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea de astăzi, Domaine Nathalie et Gilles Fèvre Chablis 2019, este un vin fermecător, elegant și proaspăt, realizat din soiul de struguri Chardonnay. Galben-pai strălucitor, cu note olfactive de piersici, pere și citrice, vinul are pe palat o structură cremoasă, bine echilibrată, cu arome de lămâie, salvie, mere, pere, caise și o mineralitate ușor sărată.

Savurați acest vin la 10-12 grade Celsius, că aperitiv sau în diverse combinații culinare, de la stridii și crustacee până la pește la grătar sau jambon cu verdețuri.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin