Istoria Trantu a început acum 20 de ani cu o cramă mică, dar care a evoluat constant și sigur, reușind prin vinurile produse să ducă mai departe tradiția și calitatea vinurilor de Murfatlar.
1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
Astăzi, crama Trantu înseamnă o proprietate de 112 ha și vinuri recunoscute la nivel internațional. Printre ele, și recomandarea noastră de azi, Crama Trantu Cabernet Sauvignon 2017. Roșu-violet intens, acest vin este unul corpolent care dezvăluie în principal note vegetal ierboase, dar și arome de fructe roșii bine coapte.
Se recomandă degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de preparate ceva mai consistente, din carne roșie sau carne de miel, paste cu diverse sosuri sau brânzeturi.
Vinul poate fi cumpărat de AICI.
Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro