Play TV, un nou serviciu de televiziune smart, lansat în România

Play TV, un nou serviciu de televiziune smart, lansat în România
scris 16 nov 2020

Focus Sat lansează Play TV, un nou serviciu de televiziune care se poate comanda online, doar pe bază de smartcard și aplicația Focus Sat, fără să mai fie necesară instalarea unui echipament de recepție digitală.

Prin Play TV, programele TV se pot viziona de pe toate dispozitivele smart, telefon mobil, tabletă, laptop, PC sau TV. Fiind disponibil din aplicația Focus Sat, Play TV este compatibil cu Android, iOS și poate fi deschis din orice browser. 

Ecranele HD și conținutul HD sunt noul standard în casele românilor CITEȘTE ȘI Ecranele HD și conținutul HD sunt noul standard în casele românilor

“Organizarea zilnică, planificarea flexibilă a muncii și a relaxării, importanța timpului liber sunt vitale în contextul actual. Pe piața accesului la conținut video, mult timp au dominat programele TV lineare, dar tehnologia avansată a dus la o nouă experiență de a trăi televiziunea, mult mai interactivă. Acum vizionarea programelor TV a devenit posibilă de oriunde, oricând!” a declarat Mihai Tilina, Director General Eviso Marketing Advisory România S.A.

În funcție de conținutul ales, sunt două variante de abonament, Play TV și Play TV Extra. În plus, clienții se bucură de flexibilitate la plată, lunar sau ori de câte ori doresc acces. Ambele variante de abonament, Play TV și Play Extra, includ acces la biblioteca video de documentare premium de la National Geographic, un portofoliu de peste de 500 de titluri, inclusiv conținut în format 4K.

Clienții Play TV au posibilitatea să seteze notificări ca să fie mereu informați când se difuzează filmele, serialele, știrile, transmisiunile sportive sau reality show-urile pe care le urmăresc. 

Funcția Replay le permite clienților să aleagă când și unde urmăresc emisiunile preferate, care sunt disponibile timp de 7 zile după difuzare în aplicatia Focus Sat. De asemenea, clienții pot controla conținutul vizionat, inclusiv emisiunile TV live, cu ajutorul funcției Restart, și pot înregistra programele preferate pentru a le urmări ulterior pe orice ecran.

viewscnt
Afla mai multe despre
focus sat
play tv