Vinul de azi: Enira 2016

Vinul de azi: Enira 2016
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 20 iul 2021

Bulgaria este una dintre cele mai vechi regiuni viticole ale lumii, însă de aproximativ 15 ani vinurile produse aici cu ajutorul tehnologiei moderne au urcat în topul celor mai apreciate vinuri pe plan internațional.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Dintre producătorii de vin bulgari, Bessa Valley, împreună cu brandul sau, Enira, se face, de departe, ramarcat, cunoscând un succes enorm. Astăzi ne bucurăm de o etichetă deosebită a casei Bessa Valley, un cupaj de Merlot (55%), Syrah (21%), Cabernet Sauvignon (9%) și Petit Verdot (15%), maturat 12 luni în butoaie de stejar franțuzesc. Un vin cu un echilibru impecabil, foarte aromat, care pe palat lasă o senzație de corpolență, taninurile rafinate făcându-și simțită prezența.

Este un vin de referință al cramei Bessa Valley, perfect de băut în următoarea decadă, având un excelent potențial de învechire. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin